torsdag 20. februar 2014

Se Arsenal - Bayern Munchen og Manchester City - Barcelona online!

Den 18 og den 19 februar er det duket for Champions League kamper igjen og det er noen skikkelig godbiter av noen kamper en kan se disse dagene. Høydepunktene for mange er nok Manchester City mot Barcelona den 18 februar og Arsenal mot Bayern Munchen den 19 februar. Har du lyst til å se på kampene online?

Hvis du vil se på kampene online kan du enkelt gjøre dette. Har du et abonnement hos en VPN tjeneste (noe mange har i disse dager for å se på Vinter OL på TV2 fra utlandet, eventuelt for å se på vinter OL på tv-kanaler online i andre nasjoner). Har du ikke et VPN abonnement, anbefaler vi VPNTRAFFIC som fungerer perfekt og er svært enkel å komme i gang med. Poenget er at denne VPN tjenesten gir deg en IP adresse i en annen nasjon, som igjen lar deg få se på live programmer på TV kanaler i de gitte nasjonene. Og dette er måten du kan se og nyte Champions League kampene mellom Arsenal og Bayern Munchen og kampen mellom Manchester City og Barcelona online. Om du ikke har abonnement hos VPNTRAFFIC enda, besøk dere webside og kom i gang.


VPN tjenester med australske servere

Det er ikke alle VPN tilbydere som har servere i Australia, men flere av de store har det. Vi har tatt oss tid til å koble oss til disse for å prøve dem ut, og basert på våre tester er den beste tjenesten som tilbyr IP adresser i Australia IPVanish (les vår omtale her). De var i hard konkuranse med tilbyderen PureVPN, men de hadde litt bedre hastighet, og i tillegg har de et mye bedre rykte online og en refusjonspolitikk som er sunn og fin (om du ikke er fornøyd og klager i løpet av syv dager får du pengene tilbake).


Hvordan beskyttes data?

Forutsetningen for å ta i bruk VPN-løsninger er at sikkerheten er godt nok ivaretatt. Siden internett er mediumet for slike forbindelser, og internett i seg selv ikke sikkert er det nødvendig at trafikken som går gjennom en VPN-løsning sikres på tilstrekkelig måte.

Denne sikkerheten ivaretas ved bruk av følgende mekanismer:

Kryptering av informasjon slik det den er uleselig for andre enn den som informasjon er tiltenkt.

Brukere må ha VPN klient installert som sørger for kommunikasjon med VPN-server/-brannmur.

En kan autentiseres ved hjelp av brukernavn/passord, ip-adresse, pin-kode, passphrase eller en kombinasjon av disse.

Fordeler med VPN

Kostnadsreduksjon: Siden all kommunikasjon går over internett så vil en spare penger i motsetning til oppringt forbindelse/ leide linjer.

Sikker datakommunikasjon

 

Raskere: VPN gjør at en kan ta i bruk bredbånd som forbindelse mot jobb.(I motsetning til oppring mot jobb)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.