mandag 17. februar 2014

Beste VPN tjeneste i Russland

Russland er en nasjon med over 140 millioner innbeyggere, og det betyr at det er tonnevis av mennesker der som er i behov av en VPN tjeneste. Men, hvilken tilbyder bør du bruke når du er i Russland? 

Hvis du er på jakt etter en VPN tilbyder med servere i Russland så er grunnen sannsynligvis at du ønsker å kryptere dine data online, noe som gjør at folk utenfor ikke kan stjele din personlige informasjon. Hvis du kun ønsker russisk IP adresse er det muligens fordi du ønsker å se på russisk TV online eller lignende.

Kanskje du bor i Russland permanent, eller kanskje du bare er det på en ferie. Men, om du sitter på en internett kafe er det greit å sikre deg ved å bruke en VPN tilkobling, og da selvfølgelig helst med servere i Russland for å få så gode hastigheter som mulig.

Beste VPN i Russland

Vi har skrevet denne artikkelen etter å ha koblet oss til servere i Russland hos flere VPN tilbydere. Resultatene kommer så basert på hastigheter disse har gitt oss, for alt i alt er hastighetene det aller viktigste momentet for mange som er på jakt etter en VPN tilbyder.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.