tirsdag 11. februar 2014

Hvordan kan jeg få en australsk IP adresse?

Australian IP addressTrenger du en australsk IP adresse? Kanskje fordi du ønsker å se på noe online som krever dette, eller kanskje du har en helt annen grunn?

Grunnene kan være mange, men løsningene er ikke så mange. Den beste og klart enkleste måten å få tak i en australsk ip adresse på er ved å bruke en VPN. En VPN er et såkalt privat nettverk som krypterer din internett forbindelse og sørger for at all privat data blir holdt privat. I tillegg til dette skjer det noe annet når du kobler deg til en VPN server, du får en ny IP adresse. Og, når du kobler deg til en VPN server i Australia får du dermed en australsk IP adresse.

VPN tjenester med australske servere

Det er ikke alle VPN tilbydere som har servere i Australia, men flere av de store har det. Vi har tatt oss tid til å koble oss til disse for å prøve dem ut, og basert på våre tester er den beste tjenesten som tilbyr IP adresser i Australia IPVanish (les vår omtale her). De var i hard konkuranse med tilbyderen PureVPN, men de hadde litt bedre hastighet, og i tillegg har de et mye bedre rykte online og en refusjonspolitikk som er sunn og fin (om du ikke er fornøyd og klager i løpet av syv dager får du pengene tilbake).


Hvordan beskyttes data?

Forutsetningen for å ta i bruk VPN-løsninger er at sikkerheten er godt nok ivaretatt. Siden internett er mediumet for slike forbindelser, og internett i seg selv ikke sikkert er det nødvendig at trafikken som går gjennom en VPN-løsning sikres på tilstrekkelig måte.

Denne sikkerheten ivaretas ved bruk av følgende mekanismer:

Kryptering av informasjon slik det den er uleselig for andre enn den som informasjon er tiltenkt.

Brukere må ha VPN klient installert som sørger for kommunikasjon med VPN-server/-brannmur.

En kan autentiseres ved hjelp av brukernavn/passord, ip-adresse, pin-kode, passphrase eller en kombinasjon av disse.

Fordeler med VPN

Kostnadsreduksjon: Siden all kommunikasjon går over internett så vil en spare penger i motsetning til oppringt forbindelse/ leide linjer.

Sikker datakommunikasjon

 

Raskere: VPN gjør at en kan ta i bruk bredbånd som forbindelse mot jobb.(I motsetning til oppring mot jobb)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.