søndag 27. oktober 2013

hvordan få amerikansk netflix

DinSide En av vanligste innvendingene mot Netflix etter at strømmingstjenesten ble lansert i Norge for rundt en måned siden, er at utvalget av film og tv-serier framstår som dårligere enn i tjenestens opprinnelsesland - USA.

Forklaringen på hvorfor det er slik er forsåvidt ikke så veldig komplisert, men nå gir en gratis nettleser-utvidelse til Firefox deg muligheten til å utvide Netflix-tilbudet ganske kraftig.

Bruker du riktig nettleser tar det ti sekunder. En av vanligste innvendingene mot Netflix etter at strømmingstjenesten ble lansert i Norge for rundt en måned siden, er at utvalget av film og tv-serier framstår som dårligere enn i tjenestens opprinnelsesland - USA. Forklaringen på hvorfor det er slik er forsåvidt ikke så veldig komplisert, men nå gir en gratis nettleser-utvidelse til Google Chrome deg muligheten til å utvide Netflix-tilbudet ganske kraftig. Slik gjør du Installeringen er så enkel at selv spebarn over fem måneder kan klare det bare ved å hamre løs på tastaturet: Åpne Google Chrome, klikk på de 

For 79 kroner i måneden kan man streame og se så mange filmer og serier man ønsker. Netflix Den amerikanske film- og TV-strømmingstjenesten Netflix er kommet til Norge. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.